Ga naar inhoud
iso 9001 Logo EPAL Logo SMHV Logo
Kwaliteit bij Vierhouten Palletindustrie B.V.
  • Custom made geproduceerde pallets
  • Vakkundige reparatie
  • Wij leveren alle maten en uitvoeringen houten pallets
  • Levering door onze eigen chauffeurs
Vraag direct een offerte aan!
ISO9001 Logo EPAL Logo SMHV Logo

Pallet inkoop

‘’Vierhouten-Palletindustrie BV, als het om pallets gaat’’

Wilt u weten of uw oude pallets nog van waarde zijn? Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte pallets, verzorgen wij tevens de inkoop van overtollige pallets. Ook wanneer uw pallets niet meer aan uw kwaliteitseisen voldoen, kopen wij uw pallets in voor een goede prijs. Wij komen graag bij u op locatie om te bepalen of uw overbodige pallets voor ons nog een waarde hebben. Een pallet kan voor u onbruikbaar zijn, maar binnen de pallethandel nog een 2e of zelfs meerdere keren te gebruiken zijn. Vierhouten Palletindustrie BV is altijd geïnteresseerd in de inkoop van uw oude pallets. Bel direct 0341-356644 voor een scherpe inkoopprijs.

Welke pallets komen in aanmerking voor pallet inkoop?

Wij kopen alle kunststof of houten pallets in. Een overzicht van pallets die worden ingekocht:

  • Europallets
  • CP-pallets
  • Blokpallets
  • Balkpallets
  • Kunststofpallets

Na de overdracht van uw oude pallets krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft. De hoogte van de vergoeding hangt af van het type pallet dat wij van u inkopen en de staat waarin de pallets zich bevinden.

Hoe kopen wij gebruikte pallets in?

De ingekochte pallets worden bij ons opnieuw in handel genomen. Dit doen wij door de ingekochte pallets te controleren op mankementen. Daarna repareren wij de inkoop pallets als dit nodig is. De inkoop pallets die door onze keuringen komen, worden vervolgens weer als gebruikte pallets verkocht. U krijgt een eerlijke vergoeding voor uw ingeleverde pallets, wij maken klanten blij met gerecyclede pallets. De betaling van de vergoeding gaat altijd in overleg met u.

Contact over pallet inkoop

Wilt u weten of uw oude pallets nog van waarde zijn? Bel dan naar 0341-356644 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt eventueel foto's toevoegen van uw overtollige pallets. Zo kunnen wij direct bepalen of uw pallets voor ons nog bruikbaar zijn.
Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.
Vraag een offerte aan en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!